Back to Question Center
0

Semalt Szakértelem: Wie Man Ghost Empfehlungs Spam a Google Analytics szűrőben

1 answers:

A forgalom fontos eleme minden online marketing kampánynak. Sok esetben a webhelyek egyre növekvő forgalom révén növelik eladásaikat és előfizetőiket. A forgalom megszerzésének általános módjai közé tartozik az SMM és a Search Engine Optimization (SEO). Ezek és számos más technika arra törekszik, hogy javítsa a webhely online láthatóságát, valamint számos visszavezetési feladatot. Más esetekben az egyéni keresési forgalom aranybánya lehet. Ez egy olyan látogató alapja, aki érdeklődést kelt az Ön erőfeszítéseiben, és egy rést jelent. Nagyon egyszerű az ilyen látogatóknak az ügyfelekké történő átalakítása.

Azonban nem minden hivatkozás jogszerű. Nagyon gyakran hivatkozási linkek származnak a felhasználók hivatkozási spam forrásból. Érinti a weboldalakat és számos személyes fiókot. A spamüzenetek olyan káros szoftvereket tartalmaznak, mint a rosszindulatú programok és a trójai programok. Bizonyos esetekben olyan linkeket is tartalmaznak, amelyek veszélyes webhelyekről vagy csalókról szólhatnak.

Szerencsére a Google elemzés képes felismerni és megszüntetni egy ilyen forgalmat. A Semeral Digitális szolgáltatások szakértője, Ross Barber, kifejti, hogy az ajánlott levélküldés miért okoz számos visszafordulási arányt, valamint a rövid munkamenet időtartama és hogyan kezelhető vele.

Bot szűrés a Google Analytics szolgáltatásban

Fontos intézkedés, hogy tartalmazzon spam szűrőt. A GA képes arra, hogy megkülönböztessen egy valódi linket a spam linktől. Ezekkel a szűrőkkel a GA blokkolhatja a pókok és botok összes linkjét vagy forgalmát, nem pedig az aktuális forgalmat. Számos módja van annak, hogy a személy hogyan alkalmazhatja a referral traffic spam szűrőt. Általában az emberek ellenőrzik a gazdagép nevének szűrőjét. Ez a módszer biztosítja, hogy a webhelyére érkező forgalom a gazdanévtől érkezzen, de ne más forrásból származik.

Az admin panelben ez a szűrő működhet más specifikus testreszabások mellett. Innen a Google Analytics-nézet segítségével szabályozhatja a kívánt forgalmat. Bizonyos esetekben bizonyosodjon meg arról, hogy az adminisztrátor lapon bizonyos szűretlen fényt hagy. Ha nincs szűretlen nézete, biztos lehet benne, hogy nem hagy ki semmilyen fontos információt vagy e-mailt a webhelyére, amely a spam mappába esik.

Szűrők létrehozásakor fontos megadni a gazdagépnevet az összes várható adatforrás mellett. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a szűrő lehetővé tegye az egyes forrásokból származó üzenetek megjelenítését, amelyek könnyen megjelenhetnek a levélszemétnek. A spamszűrők automatikusak, és nem feltétlenül szükségesek a változtatások, ha egyszer beállították. Fontos azonban a szűrési mintázatának frissítése. Találhat más olyan tartományokat is, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a domain kizárási listáin szerepeljenek.

Következtetés

A webhely forgalmának nyomon követése elengedhetetlen az Ön online webhelyén. A legtöbb nagyvállalat jelentős mennyiségű pénzt fektet be a forgalom nyomon követésére és ellenőrzésére. Más esetekben ezek a cégek profitálnak a spam-támadások végrehajtásában. A levélszemét-üzenetek sok olyan káros összetevőt tartalmaznak, amelyek megzavarhatják a feleket a vállalkozásuk vagy a személyes információik mögött. Szellemfertőzésre vonatkozó spamszűrést szűrhet a webhelyéről a Google Analytics használatával a fenti módszerek segítségével. Ez a folyamat számos letöltési időpontot menthet a webhelyére, valamint néhány veszteséget, amelyek a sikeres spames támadások miatt következnek be.

November 28, 2017
Semalt Szakértelem: Wie Man Ghost Empfehlungs Spam a Google Analytics szűrőben
Reply