Back to Question Center
0

Semalt: Online csalások magyarázata

1 answers:

Az internetes csalás napjainkban az egyik legnagyobb mértékű pénzes online veszteség. Az arányaA csalások miatt az interneten való fújás riasztó ütemben történik. Az Egyesült Államok veszteségeket ért el, amelyek meghaladták az 525 millió dollárt, átlagosan 1,813 USD /áldozat az Országos Fehér Szövetség Bűnügyi Központja szerint. Az internetes csalás az Egyesült Államokban a teljes összeg mintegy 90% -át tette kionline csalás a világon. Ez egy olyan fenyegetés, amely nagyon sürgős figyelmet igényel.

A számítógépes bűnözésre szakosodott rendőrök a világ minden részében mechanizmusokat fektetnek beküzdeni kell az internetes csalásokkal szemben, és tanácsos az áldozatoknak jelenteni a monetáris vagy egyéb csalások történését az interneten. Azonban,az internethasználók továbbra is éberek lehetnek az internetes csalásokról szóló cikkek olvasásával, például a Security Watch blog segítségével. Vannakaz internetes csalásokkal kapcsolatos számos jelentési lehetőséget, valamint a Federal Trade Commission (FTC) egyik legmegbízhatóbb szervezetéta munkáért.

Az internetes csalás bejelentésére vonatkozó lépések elérhetők online, de itt elsőkéntnéhány gyakori módon, a vezető szakértője Semalt ,Jason Adler, amelyet a csalók használnak online.

Üzleti átverés

Számos olyan online hirdetés létezik, amelyek bevonják az embereket csoportokba. ÜzletiAz internetes csalásokra fejlesztett csalások nagy pénzösszegeket igényelnek azáltal, hogy részt vesznek és kis munkahelyeket csinálnak online, de aláírást és küldést igényela tagságra, a képzésre, a díjakra vagy a tárgyak megszerzésére fordított pénz. Végül rémálomnak tűnik. Légy óvatos.

Személyazonosság lopás

2004-ben a személyazonosság-lopás a legmagasabb fogyasztói panaszba került az Egyesült ÁllamokbanÁllamok. Az internetes csalás veszélyei annyira súlyosak, hogy az az áldozatok bankszámlájának teljes pénzveszteségéhez vezethet. Ebbena csalók álcázzák személyazonosságukat az áldozatok hitelszámláinak eléréséhez. Az áldozatoknak értesíteniük kell a bankjaikat, a hitelintézetüket vagyhaladéktalanul jelentse be a rendőrséget.

Webes adatbázis-átverés

Személyes adatok, például a kórházak által használt vezetői engedély és útlevél,a bankok és a kormányzati szervezetek gyakran hozzáférhetnek a csalókhoz és nyilvánosságra hozzák az interneten. Az információ eléri az internetetcsalások a visszaélések és a cseresznye kivételezésére. Az adatbázisok hackerelését célzó internetes csalásokról értesíteni kell a keresőmotorokat, mint például a Google, a Yahoo,és Bing az eltávolításhoz.

Imposter Átverés

Az internetes csalás lehet pénzügyi segítségkérést igénylő e-mail formájában. Aa csalók megtámadják az áldozat barátjának e-mail fiókját, és pénzügyi segítséget kérnek a Western Unionen keresztül. Számos tipp van bennePCMag, hogy elkerülje ezt az internetes csalás formáját.

Romantikus átverés

Az internetes csalás fantázia formájában jöhet létre. Úgy is ismert,romantikus átverés magában foglalja azt a személyt, aki azt állítja, hogy szereti az áldozatot. A csaló csábítja az áldozatot, hogy küldjön pénzt utazás vagy orvosi ellátás céljábólköltségek. Ne küldj ajándékokat olyan embereknek, akiket nem ismer.

Fogyasztói tranzakciók külföldi társaságokkal

A Nemzetközi Fogyasztóvédelmi és Végrehajtó Hálózatnak van egy rendszereamely internetes csalást vizsgál, amely olyan online szolgáltatók fizetését vonja maga után, amelyek nem szállítanak termékeket. Abban az esetben, ha az online rendelés nem ér ela vevőnek be kell jelentenie az esetet a segítségért.

Internetes befektetési csalás

A spamek átveréshez vezethetnek. Forduljon az Értékpapír- és Tőzsdebizottsághozamikor egy áldozattá válik a levélszemétnek az átverés.

November 28, 2017
Semalt: Online csalások magyarázata
Reply