Back to Question Center
0

Semalt javasolja a internetes csalások és csalások bejelentésének módjait

1 answers:

Sok webhelytulajdonos és fejlesztő tapasztalt csalási kísérleteket és internetes csalásokat.Meglepő módon a legtöbb áldozat nem jelent semmit. Gyakran az áldozatok szégyellik, hogy átverésbe kerültek, vagy akár elveszítik a reményt.Ebben a tekintetben legfontosabb az online csalások és csalások bejelentése annak érdekében, hogy megakadályozzák az internetes bűnözők számára, hogy más helyekre vagy emberekre támadjanak. Egyharcolni kell. Emellett számos szervezet képes segíteni az áldozatokat. Bűncselekmény elkövetéseaz internet büntethető is.

Hogyan lehet az internetes felhasználók, a webhelytulajdonos vagy a fejlesztő csalást vagy csalást bejelenteni?Melyek az elérhető csalás / csalás jelentési források? Ismerd meg Andrew Dyhan, az Ügyfél siker menedzserét Semalt .

Online csalás / csalás jelentési források.

Az internet bűnözés elleni feljelentési központja (ICCC) az első használható erőforrás. Eza National White Collar Crime Center és az Egyesült Államok Szövetségi Vizsgálati Hivatala közötti partnerség. Az internet szerintszakértők, az ICCC a legjobb platformok közé tartozik az olyan komolyabb csalások bejelentésére, amelyek hackerelést (vagy számítógépes behatolást), a kereskedelem lopásátTitkok (gazdasági kémkedés), személyazonosság-lopás és más jelentős cyber-támadások. Azonban továbbra is jelenthet bármely más bűncselekményt, ami nemmég akkor is, ha úgy érzik, hogy az elkövetett bűncselekmény kisebb..Továbbá, ha egy bűncselekmény nem tartozik az ICCC kategóriájába,a szervezet egy áldozatot irányíthat egy megfelelő ügynökséghez. Így az ICCC olyan platform, amely megnyitja az ajtókat az online csalások és csalások minden áldozatának.

Másodszor, az Egyesült Államok és Kanada online jobb üzleti irodája honlapot biztosítaz ügyfelek számára, akik segélyt nyújtanak az átverés áldozatainak az online kiskereskedők és más csalókkal kapcsolatos panaszok bejelentésében. Továbbá a csalás áldozataikereshet a szervezet adatbázisában is annak megállapítására, hogy egy adott kereskedőnek van-e panaszuk más ellenük. Is,a panaszosokat arra bíztatják, hogy nyomon kövessék nyomon és megállapítsák, hogy az internetes kereskedő ellen panaszkodtak-e.

Harmadszor, az Egyesült Államok kormányának internetes csalásról szóló információs oldala egy másikinternetes bűncselekmények bejelentése. A platform a legalkalmasabb a panaszok, például az adathalász támadások, átverés e-mailek, a fogyasztói panaszok miattaz internetes marketing és az internetes befektetések csalásait érinti. A webhely linkeket is kínál a megfelelő ügynökségek számára, amelyek kezelik az átverésjelentést aaz online bűncselekmény különféle típusa.

Ezután a Craigslist-nek van egy oldala, amely a csalás megelőzésére is vonatkozikhogy információkat szolgáltasson a jelentési eljárásokról, ha a Craigslist-tagok meghiúsították. További információ elérhetőCraigslist honlapján, hogyan kell kezelni a csalásokat bármikor felmerülnek.

Az eBay Security Center egy másik platform a General Marketplace Safety számára. Aztsegítséget nyújt a hacker áldozatoknak az aukciókkal kapcsolatos csalások és csalások bejelentésében az illetékes hatóságoknak. Továbbá, az eBay Biztonsági Központ biztosítjaa bűnüldözési technikák annak megállapítására, hogy a csaló megpróbál-e árverésre bocsátani az árveréseket. Ez a funkció különösen fontosaz ingatlan lopás áldozatainak.

Végül a Facebook Biztonsági oldala lehetővé teszi, hogy egy átverés áldozata csalást és gazembert jelentettalkalmazások, fiókhackok, levélszemét vagy egyéb Facebook-vel kapcsolatos támadások. Ne féljen. A csalók bejelentése a jövőbeli károk elkerülése érdekében.

November 28, 2017
Semalt javasolja a internetes csalások és csalások bejelentésének módjait
Reply