Back to Question Center
0

Semalt: Hogyan védheti webhelyét a webhelyen keresztüli szkripteléstől?

1 answers:

A legtöbb online vállalkozásnak hack kísérletnek van alávetve. Majdnem minden olyan személy, aki saját honlapot birtokoltöbb mint egy éve van tapasztalata vagy lesz tapasztalata a hack kísérlet. Ez a sebezhetőség nagyon sok embert veszélyeztet. Bloggerek és tulajdonosokaz e-kereskedelmi weboldalaknak óvatosnak kell lenniük ezekről a fikciók támadásairól és javítania kell néhány kódolási hibát, amelyek ezekhez a hack kísérletekhez vezetnek.Az online cyberbiztonsági kérdések nagy része olyan hackereket jelent, akik megpróbálnak jogosulatlan belépést elérni a weboldalakon és hozzáférniinformációkat, amelyek többsége az ügyféladatok, például a hitelkártya-információk körül forog. Néhány más hacker jogellenes cselekményeket hajthat végremint egy weboldal lebontása vagy tisztességtelen versenytechnikák bevezetése az e-kereskedelmi platformban.

Az egyik legelterjedtebb webes alkalmazás támadás a Cross-site Scripting (XSS)támadás. Ez a támadás egy ügyféloldali kód injekciós támadást tartalmaz, amely a webes vagy webes alkalmazások futószkriptjeire irányulközvetlen szövegbevitel. A rosszindulatú hasznos adatkód különböző feladatokat hajt végre a kód testén belül, valamint az áldozat böngészőjének küldésétkódokat egy ismeretlen titkos helyre, amely csak a hacker számára ismert.

Artem Abgarian, a Semalt ,felhívja a figyelmet a különböző módszerekre, hogyan működik ez a java script és hogyan védi webhelyét a támadástól:

Cross-site Scripting (XSS) támadás

Ez a támadás azzal jár, hogy az áldozatot egy olyan linkre kattintva kattinthat, amely egy forgatókönyvet futtatsok böngésző. Ez a módszer más módszerekkel is használható, mint például a VBScript, az ActiveX és a Flash, de a gyakoriság miatt a Javascript gyakoria legtöbb internetes alkalmazásban. Ez a támadás magában foglalja a hackert, amely irányítja a támadást néhány bemeneti oldalra. Ez az eljárás magába foglalja az injekciózásta sértett böngészőjében egy hasznos adat a rosszindulatú linkre kattintva. Ebben a szakaszban számos átverési támadást, valamint néhány PTC-t is tartalmazcsali és kapcsoló hirdetési kampányok.

Lehetséges fenyegetések

A JavaScript segítségével a támadók képesek HTTPS kéréseket küldeni és fogadni. Aa hacker képes is lehet jelszavakat és bejelentkezési adatokat szerezni egy gyanútlan felhasználó számára, különösen akkor, ha a böngészőjüket összekapcsolják. Eza hack egy személyt elveszíthet a weboldalon lévő összes értékes adat, valamint a csaló támadások, például a felhasználói hely, az IP cím,mikrofon, webkamera és egyéb támadások, amelyek az SQL injekciótól származnak.

Más esetekben a Cross-site Scripting (XSS) támadás egy teljes böngészőt lerázhatcookie-kat. Az XSS egy bonyolult mérnöki folyamat, és a böngésző átlátható réteggé válhat. Ennek eredményeképpen meg kell fontolniaa webhely egyes tervezési jellemzőiben, hogy megvédje az XSS-t.

Következtetés

Minden e-kereskedelmi webhely esetében fontos, hogy megvédje a webhelyét az ilyen hackek ellenmint Cross-site Scripting (XSS) támadás. Ez a kizsákmányolás egy ügyféloldali kód injekciós támadás, amely nemcsak kiszolgáltatottá teszi a webhelyeta végfelhasználó is. A hacker képes lehet egy szkriptet futtatni a szerveren, amely hozzáférést biztosít a magán adatokhoz. Valahogyanhogy megakadályozzák a Cross-site Scripting (XSS) támadást ezen az iránymutatáson. Biztosíthatja a webhely biztonságossá tételét az XSS-tőltámadást, valamint védi ügyfelei biztonságát a hackerek ellen.

November 28, 2017
Semalt: Hogyan védheti webhelyét a webhelyen keresztüli szkripteléstől?
Reply