Back to Question Center
0

Semalt: Félelmetes tippek és trükkök a weboldal elleni támadások ellen

1 answers:

A hackelés óriási kockázatot jelent, hogy a legtöbb vállalat, sőt az emberek napjainkban is szembesülnektevékenységek. A hackernek ismernie kell a személyes adatokhoz való hozzáférést egy ideiglenes webszerver létrehozásával, amely nem jogszerűés egy kiszolgálót spam-adóként használva. A hackerek többnyire olyan weboldalakat célozzanak meg, amelyeknek csak alapvető biztonságuk van.

Nik Chaykovskiy, a Semalt ,tudja, hogyan lehet megakadályozni a számítógépes bűnözőknek a hackelést:

Frissítve szoftver

Minden weboldal szoftverének a lehető leggyorsabb frissítése szükséges. Ily módon,a rendszer védi a felhasználót és megakadályozza a hackerek hozzáférését a webhelyhez. Ennek következtében a támadók nem lehetnek távoliakhozzáférést és használatot a tulajdonos ellen. Használhat olyan CMS-szolgáltatókat, mint például a Magento, akik a weboldalakat általában frissítik és bővítikhasználat. Az ilyen jellegű intézkedések meghozatala a helyszíntulajdonos előtt álló lépést jelent abban, hogy megakadályozza a hackerek rosszindulatú szándékát, hogy visszalépjenek a bejárati oldalra.

Biztonsági bővítők telepítése

Miután frissítette az összes szoftvert, győződjön meg róla, hogy a weboldal telepítésével megkétszerezi a címetolyan biztonsági bővítmények, mint például az iThemes, amelyek észlelik a hackelés bármely formáját és rögzítik azt. A SiteLock weboldala biztonsági megoldása azonosítja éstávolítsa el az összes potenciálisan nem kívánt programot és azonosítsa a létrehozott kiskaput.

Használja a HTTPS

A Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) egy biztonsági protokoll, amely biztosítjaa böngésző és a weboldal között továbbított összes kommunikáció titkosítása. Célja az, hogy megőrizze a titoktartás integritásátolyan információkat, mint a hitelkártyaadatok és a jelszavak..A szakértők azt javasolják, hogy az online áruházak ezt a javaslatot használják portáljaikra. Nak nekA biztonság növelése érdekében a felhasználónak a HTTPS-t a biztonsági foglalatréteggel (SSL) és a Transport layer security-rel együtt kell használnia.

SQL injektálás

SQL Injection támadás, amikor a hacker képes elérni a felhasználó legfontosabb elemeitinformációkat URL-paraméter vagy webes űrlap segítségével. Az SQL injekciós támadások megelőzése érdekében paraméterezett lekérdezéseket kell használni. Ők biztosítják ezta webhely forráskódja elegendő paramétert tartalmaz ahhoz, hogy megakadályozza a hackereknek a pusztítandó nyílt teret.

Használja a tartalombiztonsági házirendet

A helyszíni szkriptelés (XSS) általában támadás, ahol a hacker rosszindulatú támadást hajt végrescripteket egy akkreditált weboldalhoz. A paraméterezett lekérdezések olyan eszközöket használnak, amelyekkel megakadályozzák ezeket a támadásokat, biztosítva, hogy ne maradjon üres helya hackerek bejelentkezéséhez. A tartalombiztonsági irányelvek szintén kulcsfontosságúak az XSS-támadások megakadályozásában, mivel lehetővé teszik a belépést bizonyos tartományokból.A böngésző csak akkreditál, és lehetővé teszi a pontos kódforráshoz való hozzáférést. A CSP azonosítja az érvényes és hamisított böngészőket.

Biztonsági jelszó

Alapvető fontosságú, hogy a webhely tulajdonosa olyan összetett jelszavakat használjon, amelyeket a hackerek nem tudnakkönnyen azonosítani. Ez csak akkor történik, ha a tulajdonos egyesíti a speciális karaktereket, számokat és betűket a jelszavukhoz.

Camouflage az Admin könyvtárakban

A hackerek átvizsgálhatják az adminisztrátori könyvtárakat és regisztereket egy webszerveren keresztül.Olyan neveket kereshetnek, mint a "hozzáférés", így növelve a hacker lehetőségeit a webhely biztonságának gyengítésére. Annak érdekében, hogy csökkentse az esélyétez előfordulhat, győződjön meg róla, hogy átnevezi az összes admin mappát.

Következtetés

Bölcs dolog, hogy biztonságban legyenek a legmagasabb biztonsági források felhasználásával.A fentiekben tárgyalták a hét legjobb tipp, amelyeknek el kell indítaniuk a weboldalt.

November 28, 2017
Semalt: Félelmetes tippek és trükkök a weboldal elleni támadások ellen
Reply