Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hogyan küzdhetünk meg a rosszindulatú cyber támadások ellen?

1 answers:

A 21. században a weboldalak és a webes alkalmazások biztonsága bizonyultlegyen a digitális világ elsődleges problémája. Minden vállalat, amely üzleti tevékenységet folytat a technológiával, sebezhető az említett kihívással.Egyes vállalkozások már a Cyber ​​Attacks áldozatai, míg mások továbbra is teljes mértékben veszélyes online platformokon működneka hackerek.

Frank Abagnale, a Semalt Digitális szolgáltatások célja, hogy figyelmeztesse az internetes vállalkozásokat arról, hogyan lehet megakadályozni webes alkalmazások vagy webhelyek számítógépes támadásait. Továbbá,kiemelten fontosak azok a fontos tippek, amelyeket a vállalat végrehajtani tud a biztonsági intézkedések fokozásában. Ebben az összefüggésben a legfontosabbhogy megértsék, hogy a nagyobb és megalapozott vállalatokat is befolyásolhatja a hackelés. Például Zamota-t idén elejtették,és a bizalmas információkat és a felhasználók adatbázisát a hackerek hibásan használják. Hogyan védheti meg webhelyét a számítógépes támadásoktól?

Kezdetben használj frissített alkalmazásokat és szoftvereket. Majdnem minden webhelytulajdonosnak vanhallott a Magento, a Joomla és a WordPress, amelyek olyan frissítési lehetőségekkel rendelkeznek, amelyek egy kattintással a legfrissebbbővítmények és verziók. Ebben a tekintetben a webhelyfejlesztők és a felhasználók figyelmeztetnek arra, hogy a rosszindulatú bővítményeket a támadók esetleg nem választhassák megszándékosan hozta létre azokat a weboldalak hackelésére. A CMS (Content Management Systems) közösségek, például a WP (WordPress) és aMagento eddig mindenképpen könyörtelenül dolgozott a helyszínek biztonságossá tétele érdekében. Ráadásul ezek a platformok továbbra is rendszeresen felszabadítják a biztonsági javításokatwebhelyek robusztusabbak az online biztonság érdekében..Az egyik legsebezhetőbb terület a gazdaszervezet. Azonban az online vállalkozásokat javasoljákhasználjon managed hosting megoldást. A hosting cég a csomag használatakor gondoskodik a biztonsági frissítésekről. Így a vállalkozások mindigbiztonságban maradnak a hackeléstől.

A jelszavas védelem és riasztás a második biztonsági lépés a webhelyek számára. Onlinea felhasználóknak speciális karakterekből, ábécékből és számokból álló erőteljes jelszavakat kell létrehozniuk és karbantartaniuk, hogy senki sem tudja könnyen feltörni őket.Ugyanezen a megjegyzésen a webhelytulajdonosok és a felhasználók telepíthetnek olyan Google által társított termékeket, amelyek megakadályozzák, hogy a jelszavak más interneten keresztül ellopjanakwebes alkalmazások vagy webhelyek. Például a Chrome böngésző egy "Password Alert" nevű kiterjesztést biztosít, amely letölthető ésszinte minden gépen szabadon telepíthető.

Harmadszor, futtasson eszközöket a webhelyen, ami megakadályozza a DDoS (Distributed Denial of Service) megakadályozását.A DDoS egy új trend a támadók és a spammerek számára, hogy hamis forgalmat küldjön egy adott webhelyen, így a tartalom elérhetetlenné válik.Az a hatalmas forgalom, amely miatt egy webhely nem érhető el, több forrásból származik. Lényegében potenciális kockázatot jelent minden rendszer számáraglobálisan fertőzött és veszélyeztetettek a trójaiakkal és a támadók egyszerre egy rendszert céloznak. A Googlenak van egy Google nevű termékShield Project az új weboldalak védelme érdekében DDoS támadásokkal. A szolgáltatás ingyenesen használható a kis online hírmondatokon,új oldalak és független újságírók.

Végül használjon egy dedikált web hosting szervert. Egy dedikált szerver biztonságosabbmint a megosztott web hosting szerver több webhelyen egy időben. Megakadályozza, hogy a webhely tulajdonosa olyan rosszindulatú támadók ellen, akik aegy webhelyet a kiszolgálón tárolt más weboldalak hackelésére. Fontolja meg a webes alkalmazások weboldalainak tűzfalakat biztosító webes szolgáltatásainak használatáttárhely szerverek.

November 28, 2017
Semalt Expert: Hogyan küzdhetünk meg a rosszindulatú cyber támadások ellen?
Reply