Back to Question Center
0

Mi az SQL injekciók? - Insight From Semalt

1 answers:

Az SQL Injection egy közös hack, amelyet a legtöbb hacker eddig használhat. Ez a támadásveszélyeztetheti a weboldal használatának biztonságát és magánéletét. Használja a biztonsági kódot bemutató webhelykód biztonsági rését,mely hackerek hozzáférhetnek egy webhely adatbázishoz. Ebből a koncepcióból a tapasztalt hackerek erőfeszítései találják meg a gyökerethozzáférhet egy kiszolgálóhoz távoli helyről hálózaton keresztül. Az SQL injektálással az egyiket képes lehet adatokat gyűjteni egy weboldalrólpéldául egy felhasználónevet, jelszavakat és hitelkártya-információkat.

A strukturált lekérdezési nyelv (SQL) egy programozási nyelv, amely lehetővé teszi a számítógépetadatok elérése, szerkesztése vagy írása a szerveren. Az SQL injektálás bizonyos típusú kiszolgálói adatbázisok esetén működik, amelyek ilyen jellegűeksebezhetőség. A támadás tárgyát képező adatbázisok közül az MS SQL Server, az Oracle, az Access, a Filemaker Pro és a MySQL. Egy aa programozó szemszögéből, minden online űrlap vagy egy szövegmező beviteli mezője lehetőséget nyújt arra, hogy parancsot futtasson a kiszolgálóra. NikChaykovskiy, a Semalt Senior Customer Success Manager elmagyarázza, hogy a hackerek kihasználják ezt a biztonsági rést az ilyen adatbázisokban és számos támadást érnek el.

SQL injektálás munka közben

A legtöbb weboldal támogatja azokat a formákat, amelyek révén a felhasználó néhány adatot megadhat..Eza véletlen az egyetlen módja annak, hogy az ügyfelek részt vehessenek egy webhelyen, és bizonyos igényeiket és megoldásaikat ellenőrzik. A mezők, amelyek lehetnekengedélyezheti az olyan bemeneti parancsokat, mint például az űrlapok, táblázatok, támogatási kérelmek, keresőgombok, megjegyzéseket tartalmazó mezők, visszajelzési mezők, feliratkozásformanyomtatványokat, valamint bejelentkezési formákat. A szerver ezeket az űrlapokat parancsként értelmezi, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy módosítsa és módosítsa az adatokata szerveren. Néhány technika a támadás megfékezésére a szerverhez való hozzáférés előtt bevonhatja a bejegyzés formanyomtatványok információinak titkosítását.

SQL injekciós támadások kihasználják ezt az esélyt. Veszély van a szerveren, amelya legtöbb hacker más típusú parancsokat futtat a támadásért. A bűnözők veszélyeztetik a szerverek biztonságát, másokatparancsok fajtáit a szerverhez. Ez a támadás értékes információkat, például minden szöveginformáció formájában megjelenő információt tárhat fel.Továbbá a hacker képes lehet fájlok feltöltésére, letölteni, szerkeszteni, kicserélni vagy törölni ezeket az adatbázisok szerverén lévő fájlokat. Aztfontos a biztonsági kód használata a weboldal tervezésénél.

Következtetés

Minden e-kereskedelmi vállalkozás hatékony működéséhez szükség van néhánymegfelelő szintű cyberbiztonsági garancia. Mindazonáltal olyan technikai megoldásokat célzó webhelyeket készítünk, amelyek lehetővé teszik a kereskedelmet vagy a vásárlástegy vevőtől. A hacker szándéka soha nem vesz figyelembe, és ez az egész folyamatot sebezhetővé teszi. Az SQL injekció különösen fontosamely a legtöbb webhelykódot érinti. A hacker beléphet egy kiszolgálóhoz és elvégezheti a főbbekethack és támadás. Ez a fajta sebezhetőség veszélyezteti a webhely biztonságát, és ezáltal a SEO-erőfeszítései meghiúsulhatnak. tudszhasználja ezt az útmutatót, hogy elkerülje az SQL Injection támadásait webhelyén. Ezenkívül érzékenyebbé teheti ügyfeleit a közelgő veszélyre és megtarthatjabiztonságban vannak a támadástól.

November 28, 2017
Mi az SQL injekciók? & Ndash; Insight From Semalt
Reply