Back to Question Center
0

Kérdezd meg a Semalt-ot: Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy megszabaduljon az ajánlott spamtől?

1 answers:

A Google Analytics telepítése után, ha észreveszed, hogy a forgalmat fokozatosan növelték, ez azt jelzi, hogy webhelye hamis nézetet kapott, és intézkedéseket kell tenni a lehető leghamarabb megszabadulni tőlük.

Artem Abgarian, a Semalt vezető ügyfelek sikere menedzsere figyelmeztet arra, hogy sajnos nincs mód arra, hogy véglegesen eltávolítsák a Google Analytics spamjét. Mindazonáltal minimálisra csökkentheti a kockázatokat számos módon.

Spam botok és felhasználásuk

Az egyik legfontosabb ok, amiért spam küldeményeket kapunk, a spam botok. A hackerek számos módon tervezik meg őket, és megpróbálnak sok embert bevonni a weboldalak hackelésébe. Érdekes linkeket küldnek a postaládájába, és úgy teszik, mintha sok forgalmat generálnának. Ha rákattint azokra a linkekre, látni fogod, hogy webhelyed sok forgalmat bonyolít le, de a forgalomnak semmi köze a valósághoz. A hackerek valójában spam botokat használnak, hogy becsapjanak.

Tájékoztatási célú spamek típusa

A spam botok számos módszert használnak a beutaló spamek létrehozására: a szellembejelentések és a bejárók hivatkozások útján. A Google Analytics nem értékelheti és nem ítélheti meg, melyik a bejárók hivatkozása és mi a szellembejelentés. A szellembejelentések akkor jelennek meg, ha a Google Analytics hamis vagy ismeretlen forgalmat ér el, míg a bejáró beadása akkor jelentkezik, ha webhelye számos ismeretlen forrásból származó nézetet kap. Törölni kell a botokat, mert csökkenteni kell a kiszolgálók és webhelyek terhelését. Fontos továbbá, hogy pontos adatokat gyűjtsön a Google Analytics webhelyéről az Ön webhelyének egészségi állapotáról..

Fő Spam Hivatkozási Tartományok

Nem lenne helytelen azt mondani, hogy számos spam domain létezik, de a híresek a darodar.com, a ilovevitaly.co, a semalt.com és a buttons-for-website.com. Fontos, hogy távol tartsák távol ezeket a weboldalakat és más hasonló webhelyeket, mivel károsíthatják webhelyét, és tönkretehetik Google AdSense-ét.

A jól behajtott botok és pókok eltávolítása

A jól beállított pókokat és botokat eltávolíthatja az adatokból a beállítások módosításával. Ha nem blokkolja vagy távolítja el őket a lehető legkorábban, akkor valószínű, hogy webhelye megsérül. A botok és a pókok legtöbbje site-barátnak tűnnek, de valójában károsítják az online és offline adatainkat. A Google Analytics számos ajánlatot, tippet, trükköt és javaslatot kínál a weboldaluk eltávolításához. Az adminisztrátori részen megnézheti az új frissítéseket, és ennek megfelelően módosíthatja a beállításokat.

Hogyan távolítsák el a ghost hivatkozásokat?

Bizonyos ajánlatok tesztelése után megállapítottam, hogy egyszerűen blokkolhatod a szellembefűzéseket a szűrők telepítésével és aktiválásával. Győződjön meg róla, hogy számos szűrőt használ az online védelem maximalizálása érdekében. Be kell állítania az érvényes hostnév szűrőket is. Ehhez be kell állítania nyomkövetési azonosítóját vagy számát. Hadd mondjam el neked, hogy a botok nagyon okosak; nem engedtek semmilyen esélyt elhagyni, ha a webhely vagy a Google Analytics nem sérült.

Távolítsa el a lánctalpas hivatkozási spam

Miután beállította a fenti beállításokat, a következő lépés egy érvényes gazdanév-szűrő végrehajtása, amely megőrzi webhelye és a Google Analytics biztonságát a beérkező levelekről. Ne felejtsük el, hogy a robotok gyakran meglátogatják webhelyét, és megpróbálják károsítani az adatokat. Ezért kell legelőször eltávolítania őket mind a webhelyéről, mind pedig az Analyticsről.

November 28, 2017
Kérdezd meg a Semalt-ot: Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy megszabaduljon az ajánlott spamtől?
Reply