Back to Question Center
0

HTML oldal védelme a hackerektől a kéziratos tippektől a semaltig. Olyan egyszerű, mint az ABC!

1 answers:

1. Az összes szoftver frissítése

Artem Abgarian, a Semalt ,határozottan úgy véli, hogy a szoftver frissítése az egyik legfontosabb tényező, amely segíti a webhely hacker támadások elleni védelmét.Egyes vállalatok rendszeres javításokat és frissítéseket bocsátanak ki a korábbi bővítmények hibáinak és hibáinak javítása érdekében. Biztosítani, hogy javítsanakhibák és lyukak a kód, ezek a vállalatok csökkentik a kockázatot a támadások a szoftver. Ezért mindaddig, amíg a webhely gondoskodik rólaa legfrissebb plugineket támogatja, ugyanazok a biztonsági tulajdonságok garantálják. Ugyanez vonatkozik a webhely tulajdonosaira isharmadik féltől származó bővítmények használata. Biztosítani kell, hogy nyomon kövessék frissítéseiket és biztosítsák, hogy bármikor frissüljenek. Egy oldala tulajdonosnak törölnie kell azokat a bővítményeket, amelyek már nem használhatók vagy szükségesek, mivel ülő átjáróként szolgálnak, és amelyeket a hackerek találhatnakmegtámadni.

2. Építsen biztonsági rétegeket a webhelyen

A weboldal első védelmi vonala a webes alkalmazás tűzfal.Célja minden bejövő forgalom ellenőrzése és a gyanús kérések megjelölése. Végül az internetes támadásoktól távol tartja a webhelyetés a levélszemét. A múltban a webes alkalmazás tűzfalak hardveres készülékek voltak. Azonban a biztonsági szolgáltatásokkal foglalkozó cégek(SECaaS) a felhőtechnológiát olcsóbban használják a webhelyek biztonságának biztosítására, korábban a vállalati szintű beállításokon.A felhőtechnológián keresztül bármely cég bérelhet egy "webes alkalmazás tűzfalat", anélkül, hogy többletköltségeket okozna, például egy dedikált birtoklásttárhely szerver. Ezek a plug-and-play szolgáltatások olyan automatizált funkciókkal rendelkeznek, amelyek a tulajdonos nevében elvégzik a szükséges folyamatokat. Ezekfelhőalapú webes alkalmazás A tűzfalak kitöltik az üres helyet, ahol egy másik tárhelyszolgáltató meghiúsul..

3. Váltson HTTPS-re

A Hyper Text Protokoll A Secure egy biztonságos kommunikációs protokoll, amelyet cserélnekprivát vagy érzékeny információk. A HTTPS szolgáltatás használata a weboldal és a böngésző közötti kommunikációhoz egy extra hozzáadását jelentititkosítási réteget a Transport Layer Security (TLS) vagy a Secure Sockets Layer (SSL) számára. Ez egy hozzáadott előny a tulajdonos számáramegvédi őket a hacker próbálkozásoktól és a weboldaltól, mivel megmutatja a felhasználóknak, hogy az üzlet magára vállalja az információ védelmét.

Minden online tranzakció HTTPS platformon fut. A weboldal maradék részeAlapértelmezés szerint HTTP. Ez azonban megváltozhat, mivel a Google a közelmúltban hozzátette, hogy a HTTPS-t keresési rangsorolási tényezőként kezdi használniazt jelenti, hogy a legtöbb weboldal meg fogja változtatni azt a reményt, hogy növeli a SERP rangsorolását.

4. Erős jelszavak használata és rendszeres megváltoztatása

A hackerek által használt brute force támadások száma riasztóan növekszikpróbálja kitalálni a felhasználói jelszavakat. Az egyik módja annak, hogy megvédjük magunkat az ilyenektől erős és egyedi jelszavak használatával. Elengedhetetlenhogy ezeket a jellemzőket alkalmazza admin, webszerverek és adatbázis-jelszavak esetén. Meg kell teremteni egy jelszót, amely kihasználjakülönböző karakterek és legalább 12 karakter hosszúságúak. Végül a felhasználóknak módosítaniuk kell a különböző helyek jelszavát annak érdekében, hogy az egyik kettős legyenbiztonságos. A titkosított jelszavak még jobban működnek, mivel megnehezíti a hackerek számára a jelszavakat a sikeres jogsértések végrehajtása után.

5. Győződjön meg róla, hogy az Admin könyvtárak nehezebbek legyenek a Spothez

A hackerek megtámadják a forráskönyvtárakat az oldalra vonatkozó adatok lekéréséhez. Használvaazok a parancsfájlok, amelyek feltérképezik ezeket az adatokat, fókuszuk a próbálkozás megadására irányul, és írja be az ott található mappákat a biztonság veszélyeztetése érdekében. Egy weboldala tulajdonosnak meg kell győződnie arról, hogy a könyvtárakban használt nevek csak a webmestereknek ismertek.

November 28, 2017
HTML oldal védelme a hackerektől a kéziratos tippektől a semaltig. Olyan egyszerű, mint az ABC!
Reply