Back to Question Center
0

Hatékony rosszindulatú eltávolítás: az útmutató a semaltről

1 answers:

Ez az útmutató célja, hogy segítsen felszámolni a rosszindulatú programokat egy fertőzött rendszerből, ha sikeresen indítható. Ha gyanítja, hogy a kártékony eszköz, amelyik fertőzte meg a készüléket, a Crypto (Cryptolocker, TeslaCrypt stb.), Akkor ez az útmutató nem az Ön számára. Az adatok forog kockán, és inkább egy bejegyzést kell készítenie. Ha a számítógép nem képes a kártékony programok okozta rendszerindításra, javasoljuk, hogy készítsen egy bejegyzést, mivel ez az útmutató esetleg nem segít.

Ha végrehajtja a következő eljárást, amit a Semalt szakértője, Julia Vashneva szakértője ad ki, képes lesz megoldani kihívásait a forgatókönyvek több mint 90 százalékában. Ez megjegyezte, az összes rosszindulatú program tervezése nem hasonló, és ugyanabban az esetben a vírusirtó eszközök kialakítása nem azonos.

lemondás

A következő utasítás csak ajánlások. Ön felelős az olyan műveletekért, amelyeket a számítógépe végrehajtásához választ. Fontos megjegyezni, hogy károsíthatja működési vagy tapasztalati adatvesztését abban az esetben, ha úgy dönt, hogy követi ezt az útmutatót. Ezért javasoljuk, hogy biztonsági másolatot készítsen az adatokról, mielőtt követné ezt az útmutatót.

A Malware Remediation lépései

Először meg kell mennie a böngésző kiterjesztéseire, és el kell távolítania minden gyanús elemet. Ne felejtsen el eltávolítani a szokatlan weblapokat és a böngésző beállításait.

Töltse le és telepítse a következő fogaskerekeket ebben a sorrendben. Hacsak másképpen nem jelezzük, hajtsa végre az összes eszközt. Győződjön meg róla, hogy a szerszámok futtatása során normál üzemmódban van.

MOST MUTASSA EL A MUTATKOZATOT, MIKOR MEGTAGADJA, HOGY A RKILL RIZSIK

1. Végezzen el [rkill.com]. Bizonyos esetekben néhány percig tarthat..

2. Töltse le a Malwarebytes 3.0 legújabb verzióját. Kapcsolja be a "Scan for Rootkits" alternatívát, majd hajtsa végre a szkennelést.

3. A "Scan" opció használatával futtassa a Malwarebytes ADWCleaner programot, majd kattintson a "Tisztítás" gombra a telepítés befejezése után, és engedélyezze a rendszer újraindítását.

4. Telepítse a Malwarebytes Junkware eltávolító eszközt, és hagyja befejezni. Indítsa újra a számítógépet.

5. Telepítse a Sophos HitmanPro programot

Mi a rosszindulatú szoftver definíciója?

A rosszindulatú program egy olyan befogadó kifejezéssel, amely az ellenséges alkalmazások különböző kategóriáira utal, beleértve a számítógépes férgeket, vírusokat, Ransomware-t, adware-eket, scareware-eket és egyéb rosszindulatú alkalmazásokat.

Hogyan fertőzött meg a számítógépem?

Feltételes, hogy biztosan meghatározzuk a fertőzés forrását. A legtöbb esetben a felhasználó tudta, hogy a fertőzések tudatlanul működnek.

Hogyan védekezhetünk a jövőbeni fertőzések ellen:

Légy szíves, amit letölt és fut a rendszeren. Frissítse programjaikat, például a Flash és a Java segítségével hivatalos webhelyeiket. Az alábbi eszközök segítenek a számítógép tisztításában:

Töltésmentes vírusvédelem

  • Avast
  • BitDefender
  • Malwarebytes 3.0
  • ESET ingyenes online szkenner

Fontos eszközök:

  • Unchecky
  • TronScript
  • Malwarebytes 3.0
  • uBlock Origin Browser Extension

Következtetés

Az útmutatóban javasolt megközelítéseket nagymértékben meghatározott nagy sikerességi arányuk miatt választották ki. Bizonyos esetekben azonban előfordulhat, hogy ezek a lépések nem elégségesek. Ebben az esetben valószínűleg fel kell kérnie a fejlett támogatást.

November 28, 2017
Hatékony rosszindulatú eltávolítás: az útmutató a semaltről
Reply