Back to Question Center
0

Hackelés és webes biztonság - Értékes kérdések a Semalt-tól

1 answers:

A hackelés egyre gyakoribb helyzetbe kerül a mai internetes felhasználók előtt. A tulajdonosok számáraaz e-kereskedelmi weboldalak, a hackerek távol tartása az egyik legjobb módja annak, hogy biztosítsák a webhely biztonságát. Nem tesszük azonban ezt a tényezőtszem előtt tartva, amikor terveket tervezünk webdesignunkra. A legtöbb e-kereskedelmi gyakorlat nagyban befolyásolja az online marketing technikákat, például egy keresőmotortOptimalizálás (SEO), valamint a tartalom marketing stratégiák. Ugyanakkor fontos néhány tervezési funkciót beilleszteni abiztonság a hackerek ellen. Az ilyen intézkedések bizonyos biztonságot nyújtanak a látogatóknak, amikor böngésznek a webhelyén.

Andrew Dyhan, az Ügyfél siker menedzsere Semalt ,meghatározza a hackelés módszereit és megoldási módjait.

Nincs olyan helyzet, amely golyóálló tervet mutat be awebhely. Vannak azonban olyan intézkedések, amelyeket az emberek megtehetnek, és biztonságossá tehetik az egész folyamatot. Néhány ilyen módszer a következőkre terjed ki:

  • Jelszó

Az erős jelszavak használata fontos. Megakadályozhatja a hacker hozzáférésétwebhelyét biztonságos jelszavak használatával. Az olyan jelszavak, mint például a 12345 és a gyermekek nevei, bármelyik félrevezető munkára vonatkozó javaslatot alkothatjákrossz szándékkal. Ennek eredményeképpen fontos, hogy olyan jelszavakat használjunk, amelyeket senki sem talál..A jelszavak rendszeres megváltoztatásatöbb védelmi intézkedést hozhat a webhelyen, jelentősen növelve biztonságukat. Egy másik tesztben biztonságos jelszót használhatunkgenerátorok erős biztonsága érdekében.

  • Használja a HTTPS

A közös hackelési módszerek egy része egyszerű HTTPS-t igényel, hogy megfékezze őket. Hyper szövegAz átviteli protokoll Secure lehetővé teszi a webszerver és a böngésző közötti biztonságos információcserét. Ez a módszer egyedi biztonsági réteget kínálamely egyszerű hack és spoofs nem tud behatolni. Tipikus támadások, melyeket a HTTPS használatával megfékezhet: Cross Site Scripts és SQLinjekciót. Ezek a technikák kihasználják a webhelykód és a kiszolgáló típus sérülékenységét.

  • Spamok és adathalászat

A spammerek ezek az emberek, akik sok automatikus üzenetet és e-mailt küldenek a gyanútlanuláldozatok. A különböző támadások mögött meghúzódó indíték általában nem egyértelmű, sok embert kiderít a hackerek kezébe. Sok internetes csalása spammerek segítségével fordulnak elő. Biztonságos e-mail kiszolgálóra váltasz, hogy számos védelmet érhessen el a nagyobb spam e-mailek ellen. Másesetekben képesek lesznek megelőzni az üzenetek támadását a fejlett spamszűrők használatával.

Következtetés

Az interneten az emberek mindenféle dolgot csinálnak. Jó ötlet, hogy különböznekbeállításokat a weboldal tervezésekor. A hackerek kihasználják azokat a sérülékenységeket, amelyek a webhelykódban és a kiszolgálóban jelentkeznekmaga. A weboldal és az általa használt személyek biztonsága attól függ, hogy a csalás elleni módszerek mennyire hatékonyak. Mint aEnnek eredményeképpen minden vállalkozó számára alapvető fontosságú az internethasználat jólétének és biztonságának védelme a weboldalukon. Ez az útmutató tartalmaz néhányataz alapvető technikák, amelyek révén a webhely számos előnnyel járhat. Lehetőséged van bizonyos kiigazításokra és a biztonság növelésérea webhely jelentősen.

November 28, 2017
Hackelés és webes biztonság - Értékes kérdések a Semalt-tól
Reply