Back to Question Center
0

Csalások és biztonság - Légy krimi intelligens a semalt

1 answers:

Az internet tele van különböző személyekkel, sok szándékkal. Mint sokan álltakkereskedelmi weboldalakat és blogokat, mások pedig befektetnek időt arra, hogy módszereket hajtsanak végre jogellenes cselekedeteik végrehajtására. Amikor weboldalakat készítünk,összpontosítunk szolgáltatásaink szolgáltatására, valamint arra a tapasztalatra, amelyet a felhasználó úgy érzi, mintha webhelyét használná. A legtöbb webfejlesztési funkcióinternetmarketing és tervezési funkciók, mint például a Search Engine Optimization (SEO), az UX fejlesztés, valamint a tartalomfejlesztésolyan struktúrák, mint a webfejlesztés.

A hackerek által használt eszközök továbbhaladnak, és egyre jobbak és jobbak maradnakaz előző verziókból az idő múlásával. Fontos, hogy tisztában legyen azzal a módszerrel, amelyet a hackerek használnak, valamint egyéb olyan technikákat is, amelyek lehetővé teszika hackelés területe, valamint az internethasználat biztonságának növelése. A webes csalások többsége a hackerek munkássága körül forogés csalók.

Fontos, hogy megtanuljuk ezeket a támadások egy részét, és biztonságban maradjunk tőlük.

Jason Adler, az Ügyfél siker menedzsere Semalt ,kidolgozza a tipikus internetes csalások támadásait.

Átverés

Ez a bűncselekmény olyan üzeneteket és e-maileket küld, amelyek szándéka nem rendben van.A csalók olyan technikákat alkalmaznak, mint az adathalászat vagy a csalikaváltás. Más esetekben a csalók használhatnak olyan linkeket, amelyek potenciálisan károsak lehetnekvagy vírusokat használ. Trójaiakat tartalmazó mellékleteket küldhetnek. A megnyitáskor megóvhatják a böngészőt és sok felhasználói jelszót ellophatnakés egyéb személyes adatokat. Fontos, hogy fejlett spamszűrőket, valamint biztonságos e-mail szolgáltatót használj..Biztosítsa a jelszavakaterősek és a bővítmények naprakészek.

SQL injektálás

Ez a fajta támadás kihasználja a rosszul kódolt webhelyek megszerzésének esélyét. Néhányazok a weboldalak, amelyek kódja a PHP-nek, SQL sérülékenységgel rendelkeznek. Az adatbázisok némelyike ​​távolról is elérhető a hackelés módszerével. Sőt, SQLa befecskendezés lehetővé teheti a hacker számára, hogy az összes oszlopban és sorban elolvassa a szerveren lévő összes információt. Ez a kizsákmányolás veszélyeztetheti a webhelyet.Az ilyen módon kiszivárogtatott információk közül néhány a hitelkártyaadatokat is magában foglalja.

Cross Site Scripting (XSS)

Ez a támadás végrehajtja a legelterjedtebb internetes csalásokat. Az XSS aszöveges mezők, hogy más webhelyen futtassanak parancsfájlokat. A botnet támadásokkal ellentétben az XSS hozzáférést biztosít az adatbázishoz, amely az egész böngészési élményt nyújtjahektikus. A hackerek ellophatják a hitelkártya adatait az XSS-en keresztül. Más esetekben az emberek veszélyeztethetik a webhely biztonságát a hackelésselazt. Továbbá, a SEO-erőfeszítések nem hordozhatnak gyümölcsöt olyan webhelyen, amelyet a keresőmotorok bizonytalannak tartanak.

Következtetés

Az internet tele van sok problémával és kérdéssel. Ráadásul vannak különbözőekszándékai és motívumai a legtöbb internethasználó mögött. A legtöbb weboldal építése hackerek és internetes csalások nélkül történik. Ennek eredményeképpen aA weboldal szolgáltatásainak módosítása a szolgáltatásnyújtás és a webhely vásárlásának hatékonyságára összpontosít. Vannak azonbanminimális intézkedések a hackerek megóvására. Az internetes csalásoktól távol tarthat az útmutatóban szereplő néhány tipp felhasználásával. Ráadásulvisszaállítja a böngészési élmény biztonságát, valamint az ügyfelek biztonságát befolyásoló egyéb tényezőket.

November 28, 2017
Csalások és biztonság - Légy krimi intelligens a semalt
Reply